Μοναδική λύση για την απαλλαγή από τους κοριούς και τους μικροοργανισμούς. Χωρίς τη χρήση χημικών. Οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Θερμικό ΣΟΚ σε έντομα και κοριούς εξαιτίας της δύναμης του ξηρού ατμού.
cimex

Cimex Eradicator
Ολοκληρωμένο σύστημα απολύμανσης

To Cimex Eradicator είναι μια τεχνολογική και οικολογική λύση κατά των κοριών, ψύλλων, ψειρών και άλλων μικροοργανισμών (ακάρεα, βακτηρίδια). 
Τα έντομα αυτά στις μέρες μας βρίσκονται σε ύφεση στα ξενοδοχεία, στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, ακόμα και στις δημόσιες μεταφορές. Η παρουσία τους αυξάνεται τα τελευταία 6 με 8 χρόνια, ακόμα και στις ευρωπαϊκές χώρες.

Στα έντομα αρέσει να φωλιάζουν σε χαραμάδες και σε κοιλότητες στα κρεβάτια και τους καναπέδες. Κρύβονται σε πτυχές στα στρώματα, σε σχισμές και ρωγμές, στα ελατήρια ή πίσω από το προσκέφαλο του κρεβατιού, ανάμεσα στις τάβλες, σε πίνακες, σε σοβατεπί , ακόμη και σε ηλεκτρικά καλώδια και διακόπτες.

4 bar acarea disinfection

cimex 02

Υπερθερμαινόμενος ξηρός ατμός

Το παγκοσμίως πατενταρισμένο σύστημα της Polti, έχει τη δυνατότητα να υπερθερμάνει τον ατμό έως και τους 180 C, καθώς και να μειώσει το επίπεδο της υγρασίας όσο το δυνατόν περισσότερο. Με τα παραπάνω λύνουμε αποτελεσματικά ότι προβλήματα μπορεί να έχουμε με τα ακάρεα, βακτήρια, μικρόβια, κοριούς, ψύλλους, ψείρες και άλλους μικροοργανισμούς.

cimex 03

Τέλος σε ακάρεα και έντομα

Το Cimex Eradicator εξουδετερώνει τα υπάρχοντα αυγά (100%) και μια μεγάλη ποσότητα (περίπου 90%) των ενήλικων εντόμων και των προνυμφών. Αυτό συμβαίνει λόγω της υψηλής θερμοκρασίας της ροής του ξηρού ατμού που δρα ως «θανατηφόρα ακτίνα», σκοτώνοντας τα έντομα και τα αυγά σε όλες τις περιοχές που εφαρμόζεται.

AMET - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ, Αρκαδίας 15, Αθήνα, 115 26 τηλ.:210 6924784, 210 6924027, amet@amet.gr  | ISO | ΑΔΕΙΑ |